FileMaker 16 är här!

Välkommen till vårt
FileMaker 16 Seminarie

FileMaker 16-plattformen innehåller nya kraftfulla funktioner som hjälper organisationer att lösa problem snabbt och enkelt. Dessa förbättringar innebär att användarna kan skapa bra appar som fungerar på iPad, iPhone, Windows, Mac och webben.

Exempel på uppdateringar är:

  • Mobilitet: Animationer och övergångar med script har lagts till för att visuellt vägleda användarna när de navigerar i sina anpassade appar i FileMaker Go-appen. Med förbättrad signaturinhämtning för FileMaker Go-appen kan användarna signera dokument på iPad och iPhone precis som i ett pappersformulär.
  • Integration: Det är enkelt att utbyta data med andra webbtjänster och -program med hjälp av de förbättrade cURL-alternativen och fördefinierade JSON-funktionerna i FileMaker Pro.
  • Utveckling: Det nya fönstret Layoutobjekt ger en hierarkisk lista över alla objekt i layouten. Det innebär att det är lätt att göra ändringar i ett objekt utan att behöva dela upp hela uppsättningen av objekt.
  • Skalbarhet: Anpassade appar som nås via FileMaker WebDirect kan nu användas av upp till 500 användare samtidigt, vilket gör det lättare att dela data med ett helt företag.
  • Säkerhet: Förbättrad säkerhet för anpassade appar tack vare förenklad autentiseringshantering med OAuth 2.0 och tredjepartsleverantörer för autentisering. Det går nu att använda befintliga identifieringsuppgifter för Amazon, Google eller Microsoft Azure för att logga in i FileMaker-baserade appar.

Seminariet är gratis men vi tar ut en no-show-avgift på 400 kr.

Du kan välja på följande datum och orter:

  • 14:e Juni i Göteborg kl 09:00 – 11:00, Filmstaden Bergakungen, Skånegatan 16B
  • 15:e Juni i Malmö kl 09:00 – 11:00, Filmstaden Entré, Fredsgatan 14A
  • 16:e Juni i Stockholm kl 09:00 – 11:00, Filmstaden Sergel, Slöjdgatan 6 Hötorget

Vi öppnar dörrarna kl 08:30 då vi också bjuder på kaffe och en fralla.

Vi återkommer någon vecka innan med adress för seminariet.

Välkommen.

Anmälan